cloud bellen calculator

Vergelijk direct de aanbieders

Wat is Cloud Bellen?

Cloud Bellen is de onafhankelijke site waar bedrijven en organisaties in het midden- en kleinbedrijf aanbieders van vaste en mobiele telefonie en kantoorautomatisering in de cloud kunnen vergelijken.

U geeft aan in welke oplossingen u geïnteresseerd bent – vaste telefonie, mobiele telefonie, kantoorautomatisering – en nadat u enkele vragen heeft beantwoord, vergelijken wij direct de aanbiedingen prijzen bij alle beschikbare providers.

Omdat wij onafhankelijk zijn, krijgt geen enkele provider bij ons de voorkeur. De aanbieding is betrouwbaar en inzichtelijk.

Mocht u kiezen voor een aanbieding dan maken wij een afspraak om een en ander bij u te realiseren. Cloud Bellen is onderdeel van Trends ICT Groep, een van de meest vooraanstaande integrators in Nederland. Samen zorgen wij ervoor dat de gekozen oplossing snel en vakkundig bij u wordt geïnstalleerd.

Wanneer u kiest voor Cloud Bellen en Trends, dan krijgt u alle abonnementen op één factuur, en u krijgt één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. Dat scheelt in de kosten én in de administratieve rompslomp.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

placeholder
Reviews
Porsche Centrum Rotterdam

Porsche Centrum Rotterdam heeft meerdere vestigingen die met elkaar zijn verbonden met behulp van Unify OpenScape Business. Bert Vrolijk: “Dit systeem voldoet aan al onze verwachtingen.”
Lees de hele review

Haagse Scholengemeenschap

Dat IP-telefonie ook voor onderwijsinstellingen een bijzonder aantrekkelijk alternatief is, bewijst de keuze van de Haagse Colleges in Den Haag. “Dankzij een glasvezelnetwerk en de @COM Business Manager is alles mogelijk”, zegt Fons Bos.
Lees de hele review

Royal Dahlman

Royal Dahlman en Trends ICT Groep gingen niet over één nacht ijs bij het zoeken naar de juiste telefonieoplossing. Na een uitgebreide analyse van de huidige en toekomstige communicatiebehoeften van Royal Dahlman is uiteindelijk gekozen voor de Unify OpenScape Business Cloud-oplossing.
Lees de hele review