cloud bellen calculator

Vergelijk direct de aanbieders

Kantoorapplicaties in de cloud

U gebruikt de cloud al voor veel zaken, vaak zonder het te weten. Uw website staat bij uw provider ‘in de cloud’ en misschien gebruikt u een online opslag- en back-updienst zoals Dropbox. U kunt nu ook heel eenvoudig gebruik maken van kantoorapplicaties die optimaal gebruik maken van de cloud. Flexibel en veilig!

Dankzij applicaties in de cloud kunt u gemakkelijk bestanden delen, informatie uitwisselen en zelfs telefoneren via internet (VoIP). Bovendien kunnen al deze zaken worden geïntegreerd, zodat al uw bedrijfskritische data benaderbaar zijn vanuit alle applicaties die u gebruikt. Ook kunnen veel zaken in één toepassing worden gecombineerd. In deze unified communications-omgeving heeft u één inbox voor e-mail, telefoon, fax en alle andere communicatietoepassingen.

Microsoft Office 365

Microsoft Office is hét pakket voor kantoorautomatisering, dat wereldwijd wordt gebruikt. Bekende applicaties als Word, Excel en Powerpoint zijn de de facto standaard voor tekstverwerking, rekentabellen en presentaties. Sinds het verschijnen van Office 365 is het ook mogelijk dit veelzijdige pakket volledig in de cloud te gebruiken. Daarmee is het nog gemakkelijker geworden om documenten te delen met collega’s en relaties.

De voordelen van Office 365

  • Altijd uw favoriete applicaties bij de hand – op pc, Mac, tablet of smartphone: overal is Office 365 te gebruiken
  • Geen grote uitgave aan software vooraf – u betaalt een gunstig geprijsd abonnement per gebruiker
  • De software is altijd up-to-date – u beschikt altijd over de nieuwste versies en de meest recente functionaliteit
  • Veel opslagruimte – elke gebruiker krijgt de beschikking over maar liefst 1 TB aan opslag in de cloud
  • Documenten en andere bestanden delen – via de online opslag kunnen bestanden gedeeld worden met collega’s en relaties
  • Veilig – alle communicatie en dataverkeer vindt plaats via beveiligde verbindingen, waartoe hackers geen toegang krijgen!

E-mail en Outlook

Office 365 geeft u de beschikking over een e-mail postvak van 50GB per gebruiker. U kunt er zelfs voor kiezen om uw bedrijfse-mail met uw eigen domein via het Office 365 abonnement te laten lopen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Office 365 – de aanbieders

Via Cloud Bellen kunt u uw abonnement afsluiten bij alle aanbieders. Zo kunt u bij ons een Office 365 abonnement afsluiten bij onder meer KPN, Vodafone en Telfort. Wanneer u dit combineert met abonnementen voor cloud bellen, dan bent u vaak nog voordeliger uit!

placeholder
unify

Unify Circuit

De basis van elke succesvolle onderneming is samenwerking. Met Unify Circuit kunnen uw medewerkers hechter en veelzijdiger samenwerken dan ooit. Naast gewoon bellen, kunnen gebruikers videobellen en –vergaderen, schermdelen, bestanden delen, vergaderingen en agenda’s plannen, en zelfs hele communities opzetten voor een project of interessegebied.

  • Deel – bestanden, documenten en schermen
  • Overleg – online meetings, met of zonder video
  • Chat – direct messaging met elke aangesloten gebruiker
  • Status – wie is er beschikbaar?

Unify Circuit heeft plugins voor Outlook agenda en Exchange adresboek. Circuit is op elk apparaat te gebruiken, dankzij de speciale apps voor iOS en Android. Op de desktop werkt Circuit via het WebRTC-protocol, wat betekent dat het te gebruiken is op Google Chrome, Internet Explorer en Firefox.

Voor Unify Circuit betaalt u per gebruiker een vast bedrag per maand, afhankelijk van de functies die u kiest. U betaalt dus alleen voor wat u gebruikt!

Reviews
Porsche Centrum Rotterdam

Porsche Centrum Rotterdam heeft meerdere vestigingen die met elkaar zijn verbonden met behulp van Unify OpenScape Business. Bert Vrolijk: “Dit systeem voldoet aan al onze verwachtingen.”
Lees de hele review

Haagse Scholengemeenschap

Dat IP-telefonie ook voor onderwijsinstellingen een bijzonder aantrekkelijk alternatief is, bewijst de keuze van de Haagse Colleges in Den Haag. “Dankzij een glasvezelnetwerk en de @COM Business Manager is alles mogelijk”, zegt Fons Bos.
Lees de hele review

Royal Dahlman

Royal Dahlman en Trends ICT Groep gingen niet over één nacht ijs bij het zoeken naar de juiste telefonieoplossing. Na een uitgebreide analyse van de huidige en toekomstige communicatiebehoeften van Royal Dahlman is uiteindelijk gekozen voor de Unify OpenScape Business Cloud-oplossing.
Lees de hele review